Vesimelonijää

Posted by on touko 30, 2016 in Jälkiruoat, Välipalat
No Comments

Ihana helle on hemmotellut meitä tänään. Kuumana päivänä ei tee mieli seistä keittiössä hellan ja uunin ääressä. Parhaiten maistuukin kaikki viileä. Hellepäivän helpoin herkku syntyy pelkästä vesimelonista. Lapset innostuvat jätskitikuista ja hieman kohmeisena vesimeloni ei edes suttaa ja valuta tyypilliseen tapaansa. Ehdoton hitti myös kesän lastenjuhliin!



♥ vesimelonia (siemenetön)
♥ jäätelötikkuja (tai muita vastaavia)

Leikkaa vesimeloni sopivankokoisiksi viipaleiksi ja poista tarvittaessa siemeniä. Tee terävällä hedelmäveitsellä viipaleen kuoren keskelle viilto ja työnnä jätskitikku siitä sisään. Laita viipaleet tikkuineen lautasella pakastimeen noin kahdeksi tunniksi. Mikäli olet pitänyt niitä pakkasessa pidempään, kannattaa niiden antaa hetki sulaa ennen tarjoilua.

# # # # # #

Reply